Home » Zonnescherm terras Antwerpen

Gespecialiseerd in maatwerk

Zonwering voor binnen én buiten

Vakkundige installatie

Zonnescherm voor uw terras in of nabij Antwerpen

Een zonnescherm of zonnetenten kopen voor uw terras in regio Antwerpen, doet u bij CVS Zonwering in Wijnegem. Onze zaakvoerder, Chris van Stichel, heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van zonwering en deelt graag zijn vakmanschap met u, zodat u de juiste zonwering voor u vindt voor uw terras.

Heeft u vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Zonnescherm of zonnetenten kopen voor uw terras in regio Antwerpen

Bij ons gespecialiseerde bedrijf in Wijnegem vindt u diverse modellen wanneer u een zonnescherm of zonnetenten wilt kopen voor uw terras in of nabij Antwerpen. Daarbij houden wij van het begin tot het eind rekening met uw persoonlijke wensen. Doordat wij zelf de installatie van onze kwalitatieve producten uitvoeren, profiteert u voor, maar ook zeker na de verkoop van uitstekende service. Bekijk het gehele assortiment van zonnetenten online en kies voor het scherm dat bij uw terras aansluit. Door de ruime keuze die u bij CVS Zonwering heeft, vindt u altijd een zonwering die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Bekijk onze producten in onze webshop

Of u nu een zonnescherm of zonnetenten wilt kopen voor uw terras in Antwerpen of de omgeving hiervan, u bekijkt het aanbodeenvoudig online op onze website. Bent u op zoek naar een zonnescreen voor bij u thuis? Ook deze vindt u in onze webshop! Voor vragen of meer informatie over onze producten of diensten, vult u het contactformulier in of neemt u telefonisch contact met ons op door te bellen naar 03/332 68 47. Ook kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen online.