Home » Zonnescherm terras Antwerpen

Gespecialiseerd in maatwerk

Zonwering voor binnen én buiten

Vakkundige installatie

Zonnescherm voor uw terras in of nabij Antwerpen

Een zonnescherm of zonnetenten kopen voor uw terras, doet u bij CVS Zonwering in Wijnegem, in de provincie Antwerpen. Onze zaakvoerder, Chris van Stichel, heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van zonwering en deelt graag zijn vakmanschap met u, zodat u het juiste zonnescherm vindt voor uw terras.

Heeft u vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Zonnescherm of zonnetenten kopen voor uw terras

Bij ons gespecialiseerde bedrijf vindt u diverse modellen wanneer u een zonnescherm of zonnetenten wilt kopen voor uw terras. Daarbij houden wij van het begin tot het einde rekening met uw persoonlijke wensen. Doordat wij zelf de installatie van onze kwalitatieve producten uitvoeren, profiteert u voor, maar ook zeker na de verkoop van uitstekende service. Bekijk het gehele assortiment van zonnetenten die u online kunt kopen en kies voor het scherm dat bij uw terras aansluit. Door de ruime keuze die u bij ons heeft, vindt u altijd een zonnescherm dat perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Bij ons kunt u overigens ook terecht voor allerlei soorten binnenzonwering zoals paneelgordijnen of verticale lamellen.

Bekijk onze producten in onze webshop

Of u nu een zonnescherm of zonnetenten wilt kopen voor uw terras, u bekijkt het aanbod eenvoudig online op onze website. Bent u op zoek naar een zonnescreen voor bij u thuis? Ook deze vindt u in onze webshop! Voor vragen of meer informatie over onze producten of diensten, vult u het contactformulier in of neemt u telefonisch contact met ons op door te bellen naar 03/332 68 47. Ook kunt u online eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.