CVS Zonwering is gespecialiseerd in het plaatsen van buitenzonwering, zoals rolluiken, zonnetenten, verandazonwering en screens. Daarnaast beschikken wij ook over een kwalitatief aanbod binnenzonwering, zoals vouw-, rol-, over- en paneelgordijnen, jaloezieën en plissés. Bij ons kunt u dus rekenen op een grote keuze. Verder plaatsen wij ook garagedeuren, vliegenramen en doen wij ook aan automatisatie.

Zaakvoerder Chris Van Stichel heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de sector en deelt zijn vakmanschap dan ook graag met u. Bij ons worden uw wensen opgevolgd van begin tot einde. Door zelf de installaties uit te voeren, krijgt u bovendien een uitstekende service voor en na verkoop! Ook voor spoedherstellingen kunt u altijd bij ons terecht.

Op onze website kunt u onze verschillende modellen bekijken. Wij bieden een plaatsing voor elk type woning. Neem dus zeker uw tijd om onze modellen te ontdekken. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op via onze contactpagina of kom naar onze showroom. Wij helpen u dan graag verder.

Heeft u een vraag? Aarzel niet en contacteer ons!
  CVS Zonwering

  Chris Van Stichel
  Turnhoutsebaan 346
  2110 Wijnegem (Antwerpen)

  info@cvszonwering.be

  Tel.: 03/322 68 47
  Gsm: 0498/12 43 90