• Harol Cadiz
  • Harol BX270
  • Harol LX530
  • Harol TC130
  • Harol Tucan
  • Harol VZ510

Knikarmschermen in Antwerpen

Bent u op zoek naar knikarmschermen voor uw terras in regio Antwerpen? Dan stopt u zoektocht vast bij CVS Zonwering uit Wijnegem. Onze zaakvoerder heeft al meer dan 30 jaar ervaring als specialist in zonwering. We zijn dus in staat om u te voorzien van de perfecte oplossing volgens uw wensen. Ontdek welke knikarmschermen u kunt bestellen bij ons bedrijf nabij Antwerpen.

Ons aanbod aan knikarmschermen voor uw terras in regio Antwerpen

Bij CVS Zonwering vindt u knikarmschermen voor uw terras in Antwerpen van het merk Harol. We hebben verschillende modellen met elks hun specifieke eigenschappen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Tucan, met een maximale breedte tot 5,5 meter en een uitval tot 3 meter. Wilt u een luxueus model? Dan is onze Cadiz dé oplossing voor u. Dit scherm heeft dimbare ledverlichting in de armen en op de kast en heeft een uitval tot wel 4 meter. Verder hebben we nog andere modellen. Bent u niet zeker welk model het best bij uw terras past? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Wijnegem en vraag om advies. Heeft u toch liever een blijvende terrasoverkapping? Ook dan zijn wij als expert in zonwering uw partner!

Bestel uw knikarmscherm bij ons als specialist

Heeft u het juiste scherm gevonden voor uw terras? Vraag dan uw offerte op maat aan. Bent u ook op zoek naar zonwering voor binnen? Bij ons vindt u ook lamellen, jaloezieën en verschillende soorten gordijnen, zoals vouw- en paneelgordijnen. Zit u met vragen? Bel naar het nummer 03/332 68 47 of vul het contactformulier in.