Home » Lamellen gordijnen Antwerpen

Gespecialiseerd in maatwerk

Zonwering voor binnen én buiten

Vakkundige installatie

Lamellen gordijnen in de omgeving van Antwerpen

Lamellen gordijnen zijn een verticale vorm van jaloezieën en zijn verkrijgbaar bij CVS Zonwering in Wijnegem, in de provincie Antwerpen. Zaakvoeder Chris van Stichel heeft reeds 30 jaar ervaring in deze sector en deelt zijn kennis graag met u. Hij helpt u dus graag verder als u in regio Antwerpen op zoek bent naar lamellen gordijnen, een lamellendak voor uw veranda of andere lamellendaken. Lees snel verder en ontdek waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Lamellen gordijnen en lamellendaken van een specialist

Wanneer u op zoek bent naar lamellen gordijnen of overgordijnen voor uw woning, moeten deze natuurlijk aan uw persoonlijke voorkeuren voldoen. Wij volgen uw wensen van het begin tot het einde op en voeren dan ook zelf de installaties uit. Zo bent u zowel voor als na verkoop verzekerd van uitstekende service. U schakelt ons bedrijf dus met een gerust hart in als u op zoek bent naar bijvoorbeeld lamellen gordijnen of een lamellendak voor uw veranda. Bij ons gespecialiseerde bedrijf bent u zeker van kwalitatief hoogwaardige lamellen gordijnen voor uw woning en lamellendaken, zoals een lamellendak voor uw veranda.

Lamellendaken op maat laten maken voor uw veranda

Lamellendaken zijn een moderne vorm van efficiënte zonwering en een lamellendak biedt een optimale combinatie tussen functie en sfeer voor uw veranda. Bij ons laat u de lamellendaken en lamellen gordijnen speciaal op uw voorkeuren afstemmen. Zo hebben wij lamellendaken in diverse modellen beschikbaar en kiest u voor een lamellendak dat perfect bij uw veranda past.

Ontdek de lamellendaken en gordijnen die wij aanbieden

Of u nu de voorkeur geeft aan lamellen gordijnen voor uw woning of tussen onze lamellendaken een lamellendak zoekt voor uw veranda; wij helpen u graag verder. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan rolluiken en wilt u deze laten automatiseren? Of misschien bent u eerder op zoek naar zonwering voor uw pergolasysteem? Ook dan staan wij voor u klaar! Bel voor meer informatie of vragen naar 03/332 68 47 of vul het contactformulier in. U kunt dan ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.