Home » Lamellen gordijnen Antwerpen

Gespecialiseerd in maatwerk

Zonwering voor binnen én buiten

Vakkundige installatie

Lamellen gordijnen in de omgeving van Antwerpen

Lamellen gordijnen zijn een verticale vorm van jaloezieën en zijn verkrijgbaar bij CVS Zonwering in Wijnegem, tegen Antwerpen. Zaakvoeder Chris van Stichel heeft reeds 30 jaar ervaring in deze sector en deelt  graag zijn kennis met u. Zo weet hij dat u naast gordijnen van lamellen, ook lamellendaken kunt ontwerpen; een lamellendak is ideaal voor uw veranda in of nabij Antwerpen.

Heeft u vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Lamellen gordijnen van een specialist nabij Antwerpen

Wanneer u op zoek bent naar lamellen gordijnen, of wellicht overgordijnen, voor uw woning in Antwerpen of omgeving, moeten deze natuurlijk aan uw persoonlijke voorkeuren voldoen. Wij volgen uw wensen van het begin tot het einde op en voeren dan ook zelf de installaties uit. Zo bent u zowel voor als na verkoop verzekerd van uitstekende service. Bij ons gespecialiseerde bedrijf nabij Antwerpen, bent u zeker van kwalitatief hoogwaardige lamellen gordijnen voor uw woning en lamellendaken, zoals een lamellendak voor uw veranda.

Lamellendaken op maat laten maken voor uw veranda in Antwerpen

Lamellendaken zijn een moderne vorm van zonwering en een lamellendak biedt een optimale combinatie tussen functie en sfeer voor uw veranda in Antwerpen. Bij CVS Zonwering in Wijnegem laat u deze speciaal op uw voorkeuren afstemmen. Zo hebben wij lamellendaken in diverse modellen beschikbaar en kiest u voor een lamellendak dat perfect bij uw veranda in Antwerpen of de nabije omgeving past.

Kies voor het product dat uw voorkeur heeft

Of u nu de voorkeur geeft aan lamellen gordijnen voor uw woning in regio Antwerpen of tussen onze lamellendaken een lamellendak zoekt voor uw veranda; wij bieden een plaatsing voor eenieder. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan rolluiken of heeft u rolluiken die u wilt laten automatiseren? Ook dan staan wij voor u klaar! Bel voor meer informatie of vragen 03/332 68 47. Bij ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende offerte.