Home » Rolluiken automatiseren Antwerpen

Gespecialiseerd in maatwerk

Zonwering voor binnen én buiten

Vakkundige installatie

Rolluiken laten automatiseren in regio Antwerpen

Wanneer u bestaande rolluiken wilt laten automatiseren, gaat u hiervoor naar een specialist in de omgeving van Antwerpen. Chris van Stichel, zaakvoeder van CVS Zonwering in Wijnegem, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de zonweringsector. Met ons vakmanschap voeren wij zelf de installatie uit, zodat u na verkoop profiteert van optimale service. Hierbij houden wij van A tot Z rekening met uw wensen.

Heeft u vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Bestaande rolluiken laten automatiseren door een specialist

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van buitenzonwering zoals rolluiken, zonnetenten, verandazonwering en screens. Daarnaast weten we als geen ander hoe we de bestaande rolluiken van uw woning automatiseren. Wij bieden een oplossing aan voor elk type zonwering. Ook bent u bij ons zeker van een deskundige uitvoering en geniet u te allen tijde van de beste service. Zowel in onze showroom als telefonisch, staan wij u graag te woord om u meer te vertellen over de uitvoering of om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Laat ons uw bestaande rolluiken automatiseren

Kies voor onze expertise om uw bestaande rolluiken te automatiseren voor uw woning in, of rondom Antwerpen. Onze specialisten zorgen ervoor dat u binnenkort geniet van geautomatiseerde rolluiken. Bovendien staan wij voor u klaar met vele andere diensten en producten. Denkt u bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping? Ook hier vertellen wij u graag meer over! Bel voor meer informatie naar 03/332 68 47, vul het contactformulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan.