• Sunfix 100
  • Sunfix 130
  • Sunfix 85

Zonnescreens van een specialist nabij Antwerpen

Zonnescreens voor uw woning vindt u bij CVS Zonwering in Wijnegem, tegen Antwerpen. Onze zaakvoerder, Chris van Stichel, heeft meer dan 30 jaar ervaring met zonwering en is gespecialiseerd in het plaatsen van onder andere rolluiken, zonnetenten, verandazonwering en screens.

Kwalitatieve zonnescreens voor uw woning in regio Antwerpen

Wanneer u kiest voor de zonnescreens van ons gespecialiseerde bedrijf nabij Antwerpen, bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit. Doordat het zonwerende doek in geleiders vastzit, is dit screen windvast. Verder fungeert dit screen als een vliegenraam, zodat u optimaal geniet van dit type zonwering tijdens de warme zomerdagen. U kiest in ons assortiment tussen de Sunfix 85, 100 en 130. Deze zonnescreens zijn verkrijgbaar in zeven standaardkleuren. Zit hier niet de kleur van uw voorkeur bij? Dan kunt u tegen een meerprijs voor een andere RAL-kleur kiezen.

Profiteer optimaal van de zomerdagen met onze zonnescreens

Kies voor een van de zonnescreens van CVS Zonwering nabij Antwerpen die bij uw woning past. Wilt u een zonnescherm voor uw terras kopen? Ook dit kan bij onze showroom in Wijnegem! Kom langs of bekijk ons gehele assortiment eenvoudig online. Voor vragen vult u het contactformulier in of belt u naar 03/332 68 47. Daarbij kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor u klaar!