• Sunfix 100
  • Sunfix 130
  • Sunfix 85

 

Zonnescreens van een specialist nabij Antwerpen

Zonnescreens voor uw woning vindt u bij CVS Zonwering in Wijnegem, in de provincie Antwerpen. Onze zaakvoerder, Chris van Stichel, heeft meer dan 30 jaar ervaring met zonwering en is gespecialiseerd in het plaatsen van onder andere rolluiken, zonnetenten, verandazonwering en screens. U zit dus zeker goed bij ons als u in regio Antwerpen screens voor buiten wilt laten installeren als zonwering.

Kwalitatieve zonnescreens voor uw woning in regio Antwerpen

Wilt u bij u in regio Antwerpen buiten screens laten plaatsen die dienst doen als zonwering? Dan helpen wij u graag verder! Wanneer u kiest voor de zonnescreens van ons bedrijf nabij Antwerpen, dan bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit. Het zonwerende doek zit in geleiders vast en is dus windvast, waardoor het ideaal buiten gebruikt kan worden als zonwering in regio Antwerpen. Verder fungeert dit screen als een vliegenraam, zodat u optimaal geniet van dit type zonwering tijdens de warme zomerdagen. U kiest in ons assortiment tussen de Sunfix 85, 100 en 130. Deze zonnescreens zijn verkrijgbaar in zeven standaardkleuren. Zit hier niet de kleur van uw voorkeur bij? Dan kunt u tegen een meerprijs voor een andere RAL-kleur kiezen. Bent u dus op zoek naar hoogwaardige screens voor buiten die u kunt gebruiken als zonwering in regio Antwerpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Gebruik een screen als zonwering in regio Antwerpen

Kies voor een van de zonnescreens van CVS Zonwering uit Wijnegem, in de provincie Antwerpen, en geniet van kwalitatieve zonwering. Wilt u een zonnescherm voor uw terras kopen? Of bent u eerder op zoek naar zonwering voor uw pergolasysteem? Ook dit kan bij ons. Kom langs of bekijk ons gehele assortiment eenvoudig online. Voor vragen vult u het contactformulier in of belt u naar 03/332 68 47. Daarbij kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor u klaar in regio Antwerpen als u geïnteresseerd bent in onze screens voor buiten!